Основи фізико-хімічного аналізу : завдання для модульного контролю - Марчук, Олег Васильович; Смітюх, Олександр Вікторович; Олексеюк, Іван Дмитрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Навчально-методичне видання містить індивідуальні завдання для модульного контролю знань студентів з навчальної дисципліни «Основи фізико-хімічного аналізу» та короткі теоретичні відомості про просторову будову діаграми стану потрійної конденсованої системи з кристалізацією чистих компонентів. Для студентів напряму підготовки бакалавла спеціальностей – 014 Середня освіта (Хімія) та 102 Хімія, викладачів та аспірантів.
Keywords: Фазові рівноваги; Трикомпонентна система; Діаграма стану; 544.016