Адміністративно-територіальна реформа у процесі інтеграції з ЄС (на прикладі Польщі) - Федонюк, Сергій Валентинович; Fedonyuk,S. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Розглядаються проблемні питання вступу Польщі до Європейського Союзу в аспекті перспектив європейської інтеграції України
Keywords: Адміністративно-територіальна реформа; Польща; Європейський Союз; інтеграція