Національні меншини в політико-правовому полі УНР - Надольська, Валентина Василівна (Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2024)
У статті аналізуються політико-правові заходи, здійснені у роки української революції задля задоволення етнокультурного розвитку національних меншин, розбудови взаємодії з їх організаціями та громадами. Звернуто увагу на утворення та діяльність Генерального секретарства (міністерства) з міжнаціональних справ.
Keywords: євреї; поляки; росіяни; УНР; національні меншини; національна автономія; 323.15(477)(091)