Історико-культурна спадщина прикордонних ОТГ Волинської області - Чир, Надія Вікторівна; Антипюк, Олена Володимирівна; Качаровський, Роман Євгенович; Карпюк, Зоя Костянтинівна; Єрко, Ірина Володимирівна (Регіональний центр народного мистецтва «Гуцульська Ґражда», 2019)
Тези присвячені оцінці історико-культурної спадщини прикордонних ОТГ Волинської області та її значення у розвитку пізнавального туризму. Прослідковано функціональну та територіальну структуру історико-культурних туристичних ресурсів. Окреслено проблеми та перспективи використання історико-культурної спадщини в туристичній сфері краю.
Keywords: історико-культурні туристичні ресурси; культурна спадщина; культурно-пізнавальний туризм; прикордонні об’єднані територіальні громади; Волинська область