Система оподаткування в україні та їх вплив на підприємствo - Грицюк, Наталія Олександрівна; Grytsyuk, N. O. (Національний університет "Острозька академія", 2013)
В статті проаналізовані системи оподаткування що діють в Україні, виділено фактори які впливають на вибір системи, охарактеризовані позитивні та негативні сторони кожної з них. In this article analyzed the tax system in force in Ukraine, highlighted factors that affect the choice of system, described the positive and negative aspects of each.
Keywords: податкова політика; загальна система оподаткування; спеціальні податкові режими; види податків; податки; tax system; general taxation; special tax regimes; taxes