Диференціальні рівняння. Індивідуальні завдання - Соліч, Катерина Василівна; Федуник-Яремчук, Оксана Володимирівна; Філозоф, Леонтій Іванович (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2024)
Методичні вказівки містять теоретичний матеріал, приклади розв'язування задач і дидактичний матеріал для індивідуальних робіт з диференціальних рівнянь з тем «Диференціальні рівняння першого порядку», «Рівняння в повних диференціалах. Інтегрувальний множник», «Метод параметризації», «Диференціальні рівняння вищих порядків».
Видання призначене для студентів галузі знань 12 Інформаційні технології, спеціальності 122 Комп'ютерні науки, освітньої кваліфікації Бакалавр з комп'ютерних наук, та спеціальності 125 Кібербезпека та захист інформації, освітньої кваліфікації__Бакалавр з кібербезпеки та захисту інформації.
Keywords: диференціальні рівняння; індивідуальні завдання; однорідні рівняння; лінійні рівняння; інтегрувальний множник; рівняння в повних диференціальнах; диференціальні рівняння вищих степенів; характеристичне рівняння; частинний розв'язок; загальний розв'язок; особливий розв'язок; 519.21