Методичні вказівки до проходження навчально-наукової практики з написанням кваліфікаційної роботи. - Ющишина, Лариса Олексіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-наукова практика з написанням кваліфікаційної роботи є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми для здобуття кваліфікаційного рівня магістр зі спеціальності 073 «Менеджмент», освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій» і має на меті набуття студентом професійних навичок та вмінь здійснення самостійної навчально-наукової роботи.
Викладено завдання, зміст, структуру звіту, основні позиції щодо організації та керівництва, етапи проходження практики; вимоги до оформлення та захисту звіту. Рекомендовано студентам 1 курсу магістратури, спеціальності 073 Менеджмент, освітньо-професійної програми Менеджмент організацій.
Keywords: навчально-наукової практики з написанням кваліфікаційної роботи; 073 Менеджмент; 65.012.32