Природний агроресурсний потенціал території у контексті господарської діяльності регіону - Потапова, Алла Геннадіївна; Potapova, Alla H. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Розглянуто сутність природного агроресурсного потенціалу з урахуванням сучасних змін в структурному співвідношенні ресурсів. Показані тенденції впливу кожного виду ресурсів на господарську діяльність. Визначена роль природного агроресурсного потенціалу та самої території як важливого ресурсу, що впливає на господарську діяльність.

The essence of natural agricultural potential is analysed with taking into consideration actual conditions and changes in structural ratio of resources. The tendencies of influence of each kind of resources on economic activity are show. The role of natural agricultural potential and territory as important resources, having influence on economic activity, is described.
Natural Agricultural Potential of in the context of econcmic activity of a region
Keywords: природний агроресурсний потенціал території; ресурсний потенціал; регіон; natural agricultural resource potential; resource potential; region