Анатомія і морфологія рослин - Волгін, Сергій Олександрович; Коцун, Лариса Олександрівна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Єрмейчук, Тамара Музаффарівна; Volhin, Serhii O.; Kotsun, Larysa O.; Kuzmishyna, Iryna I.; Yermeichuk, Tamara M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Викладено рекомендації для засвоєння теоретичного програмного матеріалу з анатомії і морфології рослин під час виконання лабораторних занять. Для студентів біологічних факультетів вищих навчальних закладів (напрям підготовки 6.070400 "Біологія", освітній ступень – бакалавр).
Keywords: анатомія рослин; морфологія рослин