Іспанська мова - Михайловська, Надія Федорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Методичні рекомендації укладені відповідно до вимог програми з іспанської мови та з урахуванням нових орфографічних правил. Граматичний матеріал охоплює базову тематику ОС “Бакалавр”, спеціальності 035 Філологія (Мова і література (французька) Переклад) денної та заочної форм навчання для здобувачів факультету іноземної філології. Подано основні найбільш вживані структури сучасної іспанської мови та специфіку опрацювання її граматичної будови. Граматичні вправи, які сприяють удосконаленню вмінь і навичок, побудовані вже на засвоєному лексичному матеріалі. Мета методичних рекомендацій – прищепити здобувачам освіти автоматичні навички спонтанного мовлення із застосуванням лексичного і граматичного мінімуму, передбаченого програмою.
Keywords: іспанська мова; орфографічна характеристика; правила наголосу; граматика; 811.134.2(072)