Використання STEAM- технологій при вивчені предметів природничої освітньої галузі - Налепа, Анна Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У сучасному суспільстві важливо, щоб випускники навчальних закладів вміло застосовували свої уміння та знання на практиці. Згідно навчальних програм, затверджених МОН України, виділяють одну з ключових стратегій при вивченні природничих дисциплін – це вивчення фізичних законів, явищ, їх спостереження та чітке наукове обґрунтування.Фізика є фундаментальною наукою, що вивчає найбільш загальні закони природи, рух і структуру матерії, а результати та досягнення цієї науки лежать в основі сучасної картини світу і водночас визначають рівень сучасного науково технічного розвитку техніки та технологій.
Keywords: стилі навчання; проєктна технологія