Технологія формування здорової особистості дитини старшого дошкільного віку у взаємодії закладу дошкільної освіти і сім’ї - Алендарь, Надія Іванівна; Семенова, Наталія Іванівна (ФОП Мажула Ю.М., 2022)
У навчально-методичному посібнику розкрито теоретичні основи формування особистості дитини дошкільного віку. Розроблено зразки проєктів до тем дидактичних модулів та систему тренінгів для підготовки батьків до формування здорової особистості дошкільника. Представлено орієнтовні теми індивідуальних консультацій для батьків під час опрацювання дидактичних модулів та рекомендації з проведення системи тренінгових занять з дорослими членами сімей вихованців закладів дошкільної освіти. Посібник рекомендовано здобувачам освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта, викладачам ЗВО, педагогічним працівника закладів дошкільної освіти України.
Keywords: Проєкт «Будова тіла людини»; Проєкт «Чистота з давніх-давен»; Проєкт «За ліками – у зелену аптеку»; Проєкт «Загартування в традиціях українського народу»; Проєкт «Моя родина»; 373.2.091:316.362(072)