Praktishes Deutsch - Жулінська, Майя Олександрівна; Семенюк, Лариса Йосипівна; Zhulinska, Maiia O.; Semeniuk, Larysa Y. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Видання містить тексти, діалоги, фонетичні, лексичні та граматичні вправи, що сприяють розвитку мовних навичок студентів, які не вивчали німецьку мову раніше. Призначений для студентів ІІІ курсу факультету міжнародних відносин і для тих, хто прагне оволодіти німецькою мовою на початковому етапі.
Keywords: німецька як друга іноземна мова