Теорія та технологія валеологічної освіти дітей дошкільного віку - Фенина, Оксана Ярославівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Метою викладання навчальної дисципліни «Теорія та технологія валеологічної освіти дітей дошкільного віку» є засвоєння системи психологічних знань про теоретичні та практичні підходи щодо валеологічної освіти дітей дошкільного віку. Основними завданнями дисципліни «Теорія та технологія валеологічної освіти дітей дошкільного віку» є: підготувати студентів – майбутніх фахівців з дошкільної освіти до виховання у дошкільників навичок здорового способу життя; надання необхідних знань з теорії й практики формування, збереження та зміцнення здоров’я дітей.
Keywords: валеологічна освіта; психологічна адаптація; здорова поведінка; здоровий спосіб життя; основи харчування; особиста гігієна