Психологія сексуальності - Кордунова, Наталія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Силабус вибіркового освітнього компонента «Психологія сексуальності» складено з урахуванням можливості формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів освіти магістерського рівня. В освітньому компоненті (ОК) представлено теоретико-методологічні та практичні засади психологічних факторів, необхідних для усвідомлення специфіки психології сексуальності.
Keywords: психологія; психологія сексуальності