Генетичні основи селекції рослин - Лісовська, Тетяна Павлівна; Lisovska, Tetiana P. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Наведені основні методи генетико–селекційної роботи. Розглянуті методики цитогенетичних досліджень в селекції рослин, методики оцінювання якості мікрогаметофіту, гібридизації певних господарсько-цінних культур, визначення величини гетерозису та інші. Методичні рекомендації розраховані на студентів біологічних факультетів університетів, магістрів, аспірантів, спеціалістів, викладачів.