Культурні стратегії життєтворчості - Сохацька, Оксана Анастасіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичні рекомендації укладено відповідно до чинного силабусу з дисципліни «Культурні стратегії життєтворчості» для студентів спеціальності «Культурологія» у ЗВО. Вони містять зміст практичних занять, завдання для самостійної роботи, відповідно до змістових модулів, методичні вказівки щодо написання рефератів, питання для підсумкового контролю, політику оцінювання, розподіл балів, критерії, шкалу оцінювання знань здобувачів освіти, список рекомендованої літератури та інтернет-джерела. Основна мета навчально-методичних рекомендацій – ефективна організація самостійної роботи студентів. Для викладачів і студентів гуманітарних спеціальностей.
Keywords: культура і освіта; світоглядні аспекти; життєтворчість; формування саморозвитку особистості; дидактичні аспекти; 316.7(075.8)