Про нумізматичну продукцію Національного банку України 2021 року - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Луцький національний технічний університет, 2021)
Розглянуто поповнення нумізматичної продукції НБУ за 2021 рік.
Keywords: Національний банк України; нумізматична продукція; банкнота; монета