Шляхи вдосконалення системи пенсійного забезпечення як фактору соціальної безпеки держави - Шевчук, Наталія Василівна (My University, 2014)
У статті досліджено проблеми фінансового забезпечення функціонування пенсійної системи України як одного із факторів соціальної безпеки держави. Запропоновано систему основних державних пріоритетів пенсійної політики в контексті соціально-економічної безпеки України.
Keywords: пенсійне забезпечення; пенсійна система; соціальна безпека; Пенсійний фонд України; 331.25(477)