English listening lessons : Використання YouTube-каналу “Learn British English with Luke Thompson” у вивченні англійської мови студентами I-III курсів - Жулінська, Майя Олександрівна (My University, 2025)
Навчально-методичне видання містить розробки занять з використанням відеофільмів з YouTube-каналу “Luke’s English podcast episodes (Short Stories for Learners of English)” як ефективного засобу вивчення іноземної мови. Навчально-методичне видання складається із 4 розділів до окремих відеосюжетів, які містять англо-український словник, вправи на засвоєння та активізацію нової лексики, план для підготовки до переказу сюжету, завдання для колективної дискусії. Рекомендовано студентам I-III курсів факультету міжнародних відносин.
Keywords: лексичні вправи до відеосюжетів; vocabulary; vocabulary notes; exercises; 811.111:004(072)