Грошова оцінка землі як інструмент сталого землекористування - Ліщук, Віра Іванівна; Московчук, Алла Тимофіївна; Ліщук, Михайло Євгенович; Lishchuk, Vira I.; Moskovchuk, Alla T.; Lishchuk, Mykhailo Ye. (Луцький національний технічний університет, 2016)
У матеріалах статті висвітлені правові та методичні засади оцінки землі в Україні. Систематизовані їх особливості та узагальнені недоліки. Запропоновані напрями удосконалення нормативної та експертної оцінки земель. The materials of article highlight legal and methodological principles of land evaluation in Ukraine. Their features were systematized and disadvantages summarized. Directions of improvement of normative and expert evaluation of the land were offered.
Monetary land assessment as a tool for sustainable land use
Keywords: методика грошової оцінки; нормативна грошова оцінка; експертна грошова оцінка; землі сільськогосподарського і несільськогосподарського призначення; monetary evaluation methodology; normative monetary evaluation