Его-стани особистості інтернет-залежних підлітків - Асланян, Т. С.; Олендаренко, С. В.; Aslanian, T. S.; Olendarenko, S. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено дослідженню проблеми Інтернет-залежності, розглянутої в парадигмі трансактного аналізу. Здійснено структурний та функціональний аналіз Его-станів особистості Інтернет-залежних підлітків. The article investigates the problem of Internet addiction, considering the paradigm of transactional analysis. The structural and functional analysis of the ego states of personality of Internet-dependent adolescents is realized.
The Ego-States of the Individual Internet- Dependent Adolescents
Keywords: адикція; трансактний аналіз; Его-стан; addiction; transactional analysis; Ego-state