Путівник з мистецтва для молоді : університетські бесіди Тоні Палмера в Луцьку. - Біскуб, Ірина Павлівна; Волошинович, Наталія Валеріанівна; Карпіна, Олена Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Посібник містить тексти лекцій, прочитані відомим британським режисером, почесним професором Волинського національного університету імені Лесі Українки Тоні Палмером під час його професорських візитів до університету та запропоновані до них завдання. Навчально-методичне видання спрямоване на досягнення низки академічних та методичних цілей в галузі іноземної філології, зокрема збагачення словникового запасу, розвиток критичного мислення, формування та вдосконалення навичок перекладу (усного, письмового та машинного) та комунікативних навичок. Посібник призначено для викладачів, студентів ІІ-VII курсів та аспірантів факультету іноземної філології, а також усіх зацікавлених людей, що бажають поглибити свої знання про світову та британську культуру.
Keywords: Art; Мистецтво; Tony Palmer; Тоні Палмер; Music; Музика; Literature; Література; ESL; Англійська як друга мова; 811.111'373.4:130.2(410)