Методи оцінки економічних проектів: конспект лекцій - Цимбалюк, Ірина Олександрівна; Павліха, Наталія Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У методичному виданні подано короткий зміст лекцій, перелік питань для самоперевірки та список рекомендованих джерел інформації. Рекомендовано студентам денної та заочної форми навчання економічних спеціальностей та здобувачам третього рівня освіти зі спеціальності 051 Економіка ОНП Економіка сталого розвитку.
Keywords: проект; проектний аналіз; ефективність економічного проекту; 33(076.5)+378(076.5)