Основи міжнародних інформаційних відносин: робоча навчальна програма дисципліни - Федонюк, Сергій (My University, 2013)
Основи міжнародних інформаційних відносин. Робоча навчальна програма дисципліни для студентів напряму підготовки 6.030204 "Міжнародна інформація"
Кафедра міжнародної інформації Волинського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: міжнародні інформаційні відносини