Світоглядна еволюція поглядів І. Франка як віддзеркалення концептуалізації уявлень про українську національну ідею - Бичук, Ірина Олександрівна; Бычук, Ирина Александровна; Bychuk, Iryna O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Досліджено генезу уявлень про українську національну ідею у поглядах І. Франка під кутом зору з’ясування закономірностей становлення суспільної свідомості. The author researches the ideas of the Ukrainian national idea in the views of Franko from the standpoint of finding out the regularities of formation of public consciousness.
Vital Evolution Franko as a Reflection of the Conceptualization of View about the Ukrainian National Idea
Keywords: українська національна ідея; національний ідеал; український народ; соціалізм; the Ukrainian national idea; the ideal of National; the Ukrainian people; sotsyalyzm