Педагогічні задачі у творчості фахівця дошкільної освіти - Ємчик, Олександра Григорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У виданні подано матеріали освітнього компонента «Педагогічна творчість та самоменеджмент фахівця дошкільної освіти» для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта, а саме практичні завдання на основі педагогічних ситуацій та педагогічні задачі, розв’язання та конструювання яких сприятиме формуванню творчої компетентності фахівця дошкільної освіти. Методичні вказівки адресовано здобувачам освіти спеціальності «Дошкільна освіта», викладачам, вихователям, методистам та директорам закладів дошкільної освіти.
Keywords: 37:378]:005.336.2