Гідробіологія - Нетробчук, Ірина Марківна (My University, 2021)
Конспект лекцій знайомить студентів з основними мешканцями водойм та їхніми пристосуваннями до життя. У конспекті висвітлено теоретичні відомості окремих тем, укладених відповідно до програми та силабусу дисципліни, що значно покращить засвоєння лекційного матеріалу й практичного курсу. Рекомендовано студентам освітнього рівня бакалавр спеціальності 103 Науки про Землю, освітньо-професійної програми Гідрологія
Keywords: біотопи та життєві форми водойм; фізико-хімічні умови існування гідробіонтів у водоймах; пелагіаль; бентос; нектон; перифітон; гідробіонти; 574.5