Методичні рекомендації до курсу “Джерелознавство новітньої історії України” - Сірук, Наталія Михайлівна; Siruk, N. M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
В методичних рекомендаціях висвітлюються головні закономірності формування джерельної бази новітньої історії України та відображення в них процесу історичного розвитку, подається аналіз історичних джерел на основі достовірності та повноти відомостей про події, які йдуться у джерелах.
Keywords: методичні рекомендації; джерелознавство новітньої історії України; історія; документознавство та інформаційна діяльність