Творчість Левка Боровиковського та рекламна продукція сучасних електронних ЗМІ: спроба ідентифікації - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, O. M. (Львівський національний університет імені І. Франка, 2008)
У статті зроблено спробу порівняльного аналізу творчого спадку Левка Боровиковського та піаріндустрії мас-медіа. The author of the article made an attempt to analyse comparatively the creative works by L. Borovykovsky and the advertising media production.
Identification of the creative works by Levko Borovykovsky and advertising materials of modern e-media
Косюк Оксана Михайлівна - канд. філол. наук, доцент кафедри видавничої справи та редагування і журналістики Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки
Keywords: байка; притча; дидактичний епос; колективна пам’ять людства; віртуальна реальність; піартехнології; семіосфера; fable; parable; didactic epos; the collective memory of the mankind; virtual reality; PR-technologies; semiotic sphere