Стратегія розвитку суб’єктів бізнесу у сфері підприємництва та торгівлі - Павлова, Олена Миколаївна; Павлов, Костянтин Володимирович; Шабала, Олександр Петрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації до практичних занять та виконання самостійної роботи з освітнього компонента «Стратегія розвитку суб’єктів бізнесу у сфері підприємництва та торгівлі» для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 076 Підприємництво та торгівля, освітньо-професійної програми Підприємництво, торгівля та біржова діяльність денної форми навчання містять основні вимоги до виконання практичних завдань та самостійної роботи.
Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання за спеціальністю 076 Підприємництво та торгівля.
Keywords: 330.342.146:330.16(07)