Вплив оздоровчих занять на фізичний стан студентів вищих навчальних закладів - Савчук, Сергій; Хомич, Анатолій; Радченко, Олександр; Носарчук, Леонід (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
Проведено аналіз розробленої програми оздоровчих занять студентів вищих навчальних закладів. Практично за всіма показниками студенти експериментальної групи переважають контрольну. Встановлено, що програма оздоровчих занять підвищує мотивацію до систематичних занять фізичними вправами, покращує стан соматичного здоров’я.
Keywords: фізичні вправи; студент; здоров’я; оздоровчі заняття; 37.037