Політика конкурентоспроможності вітчизняних підприємств на ринках європейських країн. - Науменко, Наталія; Юник, Софія (Луцьк : Вежа-Друк, 2023)
Важливим питанням сталого економічного розвитку України є політика конкурентоспроможності українських підприємств на ринках європейських країн. Політика конкурентоспроможності українських підприємств на європейському ринку є складним процесом, який потребує стратегічного підходу та постійних зусиль для підтримки конкурентної переваги.
The policy of competitiveness of domestic enterprises on the markets of European countries.
Keywords: Політика конкурентоспроможності; українські підприємства; європейські ринки; 339.13:330.12(100)]:334.72.009.12(477)