Постать Юліуша Словацького в публіцистиці й літературній критиці Дмитра Павличка - Теребус, Оксана Леонідівна; Terebus, Oksana L. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
У статті йдеться про представника польського романтизму Ю.Словацького у рецепції Д.Павличка на матеріалі літературно-критичних та публіцистичних статей українського митця. The represent of polish Romanism J. Slovacki in reception of D.Pavlichko on the base of literary-critical and publicist articles of Ukrainian poets is investigated in this article.
The Personage of Yuliush Slovatskiy in Publicism and Literature Criticism of Dmytro Pavlychko
Keywords: літературно-критичні статті; публіцистичні статті; українська тема; польська поезія; literary-critical articles; publicist articles; Ukrainian theme; polish poems