Стан боєготовності військових частин Київського особливого військового округу в 1939−1940 рр. - Брицький, Петро; Brytskyy, P.; Яценюк, Фадей; Yatseniuk, F. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано стан боєготовності військових частин Київського особливого військового округу в 1939–1940 рр. у контексті боєготовності та боєздатності військ Червоної армії. The article considers the fighting readiness of military units of the Kiev Special Military District in 1939−1940 in the context of combat readiness and combat capability of the Red Army.
The State of Fighting Сapacity of Мilitary Units of Kyiv Special Military District in 1939−1940
Keywords: військові кадри; укомплектування; боєготовність; боєздатність; озброєння; постачання; моральний стан; military personnel; manning; fighting readiness; combat capability; equipment; supplies; morale