Інтерпретативні операції, пов’язані з загальною структурою - Бокун, І. А.; Bokun, І. A. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Проаналізовано когнітивні операції, які включають загальну структуру. Загальну структуру розглянуто у межах структурної схематизації, динаміки сили. The article analyzes cognitive operations having to do with overall structure. Overall structure is considered in terms of structural schematization, force dynamics, and relationality.
Construal Operations Having to Do With Overall Structure
Keywords: когнітивні операції; cognitive operations; загальна структура; overall structure; структурна схематизація; structural schematization