Корпоративна соціальна відповідальність в процесі створення спільних цінностей - Герасименко, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено корпоративну соціальну відповідальність в процесі створення спільних цінностей
Keywords: спільні цінності; соціальна відповідальність