Розробка CRM-системи мовою програмування PHP - Гаврось, Ілля Валентинович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У цій роботі розглядається процес створення вебзастосунку для управління взаємодією з клієнтами (CRM), побудованого на основі мови програмування PHP. Основна увага зосереджена на побудові функціональної системи, яка забезпечує облік звернень користувачів, розмежування доступу за ролями, збереження даних у базі MySQL та керування тікетами через зручний 40 інтерфейс. У роботі проаналізовано вимоги до CRM-систем, обґрунтовано вибір технологій, розроблено архітектуру застосунку та проведено тестування його основних компонентів. Результатом дослідження є повноцінна система, яку можна адаптувати під потреби малого бізнесу або навчального середовища.
Keywords: CRM; CRM-система; PHP; MySQL; тікети; авторизація; веброзробка; рольовий доступ; клієнтська підтримка; інтерфейс; база даних; тестування; безпека