Мотивація до навчання у ВНЗ та оцінка його пріоритетів студентами природничих спеціальностей СНУ ім. Лесі Українки - Демчук, Володимир; Крюков, Віталій; Сологор, Катерина; Demchuk, Vоlodymyr; Kryukov, Vitaliy; Sologor, Kateryna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Використовуючи спеціально підготовлену анкету, досліджено мотивацію до навчання у ВНЗ та оцінку його пріоритетів студентами біологічного (біологами) та хімічного (хіміками й екологами) факультетів Східно¬європейського національного університету імені Лесі Українки.Using specially prepared questionnaire investigation of motivation to study in high school, and the assessment of its priorities, the students of biological (biologists) and chemical (chemists and ecologists) departments of Eastern European National University named of Lesya Ukrainka.
Motivation to Study in High School and a Score of His Priorities Through the Eyes of the Students of Natural Specialties EENU Named of Lesya Ukrainka
Keywords: вища освіта; анкетування; спеціальність; навчання; якість викладання; higher education; questioning, specialty; learning; quality of teaching