ПИТАННЯ ПРО "СПІВПРАЦЮ" ДІАЛЕКТНОЇ ФРАЗЕО- ТА ЛЕКСИКОГРАФІЇ(на матеріалі західнополіських говірок) - Серебряк, Марина; Serebryak, M. (Cхідноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
Стаття присвячена аналізові фразеологічного та лексичного словникових реєстрів західнополіських говірок.Об'єктом розгляду стають семантичні взаємозв'язки між фразеологічними одиницями та їх малозрозумілими діалектними компонентами. The article presents the material about phraseological and lexical dictionary registers of dialects of Western Polessja. The object of analysis is semantic connections between phraseological units and its dialectal components.
Keywords: фразеологічна одиниця; діалектний компонент; семантичні взаємозв'язки; phraseological unit; dialectical component; semantic connections