Аналіз даних і прогнозування у фінансах: силабус вибіркового освітнього компонента (план 2022 р.) - Тоцька, Олеся Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Освітній компонент «Аналіз даних і прогнозування у фінансах» належить до переліку вибіркових дисциплін циклу вибіркових дисциплін магістра за освітньо-професійною програмою Фінанси і кредит; спрямований на формування у студентів системи компетентностей щодо методів аналізу даних і прогнозування у фінансах.
Keywords: аналіз даних; прогнозування; фінанси