Просторове планування територіальних громад у Волинській області: проблеми та перспективи - Голуб, Геннадій Сергійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Просторове планування є одним із ключових інструментів забезпечення сталого розвитку територій, що поєднує економічні, екологічні та соціальні інтереси громад. У Волинській області цей процес набув особливої актуальності після завершення етапів адміністративно-територіальної реформи та формування об’єднаних територіальних громад.
Keywords: територіальна громада; просторове планування; сталий розвиток; Волинська область; 711.1(477.82))