Електронні інформаційні ресурси бібліотек: створення та використання - Петрович, Валентина Василівна (My University, 2023)
ХХІ століття характеризується інноваційними та інтеграційними процесами розвитку українського суспільства, що супроводжується дедалі зростаючим потоком інформації. Доступність інформації стає все більш важливою характеристикою сьогодення. Проблема вдосконалення доступу до інформаційних ресурсів є усвідомленою на всіх рівнях їх формування і управління ними. Масиви електронної інформації, її ефективне використання в практиці суспільних перетворень, урізноманітнення і вдосконалення технологій використання потребували і потребують істотних змін й у бібліотечній діяльності.
Keywords: інформаційні ресурси; електронні інформаційні ресурси; бібліотека; українське суспільство; інформатизація суспільства