Методичні рекомендації до виконання кваліфікаційної роботи освітнього рівня «Магістр» - Галян, Володимир Володимирович; Кевшин, Андрій Григорович; Новосад, Олексій Володимирович; Зімич, Тетяна Федорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації призначені для студентів спеціальності Е6 «Прикладна фізика та наноматеріали» освітньо-професійної програми «Прикладна фізика» освітнього рівня «Магістр» Волинського національного університету імені Лесі Українки. Вони враховують специфіку навчально-наукового фізико-технологічного інституту та розроблені відповідно до Положення про організацію освітнього процесу, Положення про випускні кваліфікаційні роботи (проєкти) та Положення про державну екзаменаційну комісію, затверджених ВНУ імені Лесі Українки (протокол №11, наказ №302-з від 29.08.2024). Документ базується на чинному законодавстві України та нормативних актах МОН України.
Keywords: кваліфікаційна робота; структура дослідження; оцінювання результатів; академічна доброчесність