Засоби фізичного вдосконалення учасників освітнього процесу - Касарда, Ольга Зіновіївна; Захожа, Наталія Яківна; Мазурчук, Олег Тарасович; Малімон, Олександр Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
У методичних рекомендаціях висвітлено зміст, форми, методи та сучасні проблеми фізичного виховання студентів вищих закладів освіти. Особливу увагу приділено розвитку та вдосконаленню рухових якостей учасників освітнього процесу, зокрема: витривалості, сили, швидкості, гнучкості та координаційних здібностей. Наведено комплекси різноманітних фізичних вправ для використання у навчально-виховному процесі, а також у самостійних заняттях. Матеріал методичних рекомендацій буде корисним для викладачів фізичного виховання, тренерів, студентів.
Передмова 4
Фізичне виховання у закладах вищої освіти 6
Форми фізичного виховання учасників освітнього процесу 7
Структура і зміст фізичного виховання студентів 9
Keywords: рухові якості; фізичні вправи; навчально-виховний процес; студенти; 378.091.2:796(072)