Напрямки застосування інформаційно-комунікаційних технологій у процесі навчання математики молодших школярів - Ничипорук, Ірина Олександрівна; Остапйовська, Ірина Ігорівна (Регіональна рада молодих вчених при управлінні освіти і науки, 2025)
У публікації актуалізовано основні напрямки застосування інформаційно-комунікаційних (цифрових) технологій (ІКТ/ЦК) для навчання математики молодших школярів.
Keywords: навчання математики молодших школярів; навчання математики молодших школярів засобами інформаційно-комунікаційних технологій; навчання математики молодших школярів засобами цифрових технологій; ІКТ; ІКТ в початкових класах; цифрові технології в початкових класах; напрямки застосування інформаційно-комунікаційних технологій в початкових класах; напрямки застосування цифрових технологій в початкових класах