Фізіологія аналізаторів : методичні рекомендації - Козачук, Наталія Олександрівна; Федорчук, Оксана Юріївна; Kozachuk, N. O.; Fedorchuk, O. Yu. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Мета курсу полягає у поглибленні знань про механізми виникнення відчуттів на основі загальних уявлень про будову, принципи функціонування аналізаторів та розуміння необхідності їх взаємоузгодженої і взаємодоповнюючої діяльності для цілісного сприйняття світу. Подаються методичні рекомендації до самостійної роботи зі спецкурсу „Фізіологія аналізаторів”, тестові завдання для контролю знань, питання для підготовки до заліку, список рекомендованої літератури. Даний спецкурс призначений для студентів, які навчаються в магістратурі за спеціальністю „Біологія”. Рекомендовано студентам денної і заочної форм навчання.