Аналіз стану сформованості професійно-педагогічної компетентності тренерів з атлетичної гімнастики - Пономарьов, Валентин; Ponomaryov, Valentyn (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Сучасні стандарти вищої освіти засвідчують необхідність дослідження специфіки формування професійно-педагогічної компетентності педагога, зокрема йдеться про шляхи формування професійно-педагогічної компетентності майбутніх тренерів з атлетичної гімнастики. Завдання дослідження - вивчення стану сформованості професійно-педагогічної компетентності тренерів з атлетичної гімнастики. Отримані під час дослідження дані виявили загальний незадовільний стан сформованості професійно-педагогічної компетентності в працюючих тренерів з атлетичної гімнастики. Modern standards of higher education stress out the necessity of research of peculiarities of professional pedagogical competence of pedagogues, especially important is the question on the ways of formation of professional pedagogical competence of future artistic gymnastics trainers. Tasks of the research: to study conditions of formation of professional pedagogical competence of artistic gymnastics trainers. Received facts evidence of general unsatisfactory condition of formation of professional pedagogical competence among working artistic gymnastics trainers.
Condition Analysis of Formation of Professional Pedagogical Competence of Gymnastics Trainers
Keywords: професійно-педагогічна компетентність; тренер з атлетичної гімнастики; стан сформованості; professional pedagogical competence; artistic gymnastics trainer; formation condition