Психологічні особливості розвитку соціальної зрілості майбутніх правоохоронців - Бозоян, Микола Амбарцумович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У дисертації наведено теоретичне узагальнення і нове розвʼязання проблеми визначення психологічних особливостей розвитку соціальної зрілості майбутніх правоохоронців.
Keywords: майбутні правоохоронці; соціальна зрілість; види соціальної зрілості; складові соціальної зрілості; рівні соціальної зрілості; розвиток соціальної зрілості майбутніх правоохоронців; 159.92.07:[378.6.013.77:[351.74-057.36:316.6]](477)(043.3)