Географія рослин - Кузьмішина, Ірина Іванівна; Коцун, Лариса Олександрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Рекомендовано студентам біологічних факультетів денної та заочної форм навчання вищих навчальних закладів (напрям підготовки 6.070400 "Біологія", освітній ступень – бакалавр).Подано завдання до кожного заняття, короткий інформаційний матеріал, теми для самостійної роботи, оцінювання, список рекомендованої літератури.
Keywords: типологія ареалів; географічні елементи флори; центри походження культурних рослин; Фітохоріономічна класифікація флори Землі